Fablefactory is een Amsterdams tv- en theaterproductiebedrijf. Wij leveren live entertainment voor bedrijven, overheid, vakantie- en amusementsparken en particulieren. Door onze jarenlange ervaring en creatieve expertise zijn wij marktleider in parkentertainment. Sinds de oprichting van Fablefactory in 1996 hebben wij meer dan 100.000 shows in vakantie- en amusementsparken geproduceerd.

Aan het creatieve roer staat Jerry Rijstenbil. Na zijn opleiding aan de Theaterschool ontwikkelde hij zich verder als acteur, zanger, schrijver en regisseur. Nu creëert hij (familie)producties, (dance)acts en concepten voor theater, festivals, clubs en (zakelijke) evenementen. En uiteraard ook voor particuliere feesten als een huwelijk, een verjaardag, een jubileum en kinderpartijtjes. In 2015 maakt Jerry  deel uit van het creatief team van de sprookjesmusical Pinokkio, die exclusief in het Efteling Theater is te zien. Hij neemt de regie van deze familiemusical voor zijn rekening.

Onze professionele artiesten, gastheren- & vrouwen en presentatoren verrassen het publiek met hun fabuleuze presentatie, interactie en muzikale kwaliteiten. In een vastomlijnd concept en vaak met een persoonlijke touch. Voor speciale verzoeken ben je bij Fablefactory absoluut aan het goede adres. Jouw wensen vertalen wij naar een origineel lied of unieke act.

Met Fablefactory ben je verzekerd van kwalitatief entertainment. Acts als Soulm3n, Girls On Top, Gospel Queens en RockFrogs zetten wij onder eigen management in de markt. Wij werken daarbij samen met de beste partners waaronder het bekende Nederlandse producersduo Fluitsma & Van Tijn.

Overons_wiezijnwij_Koningin_rood_sepia_met_rand2

Maak kennis met ons team

 • Jerry Rijstenbil
  Jerry Rijstenbil Director & Creative

  Oprichter Fablefactory en het creatieve brein achter alle concepten, acts en entertainment

 • Ans Stafleu
  Ans Stafleu Office Manager

  ‘Regeltante’ van Fablefactory – voor alle vragen, offertes, facturen en vliegende keep bij events

 • Riël de Groot
  Riël de Groot Producer

  Dé man voor onze artiesten – voor audities, repetities, kostuums en productieschema’s

 • Jasper van Dijk
  Jasper van Dijk Boekingen & Sales
 • Cindy Philippo
  Cindy Philippo Graphic Designer
 • Pepijn Moors
  Pepijn Moors Scenario & Regie
 • Saskia van Zutphen
  Saskia van Zutphen Tekstschrijfster
 • Caroline van Leerdam
  Caroline van Leerdam Company Manager
 • Thirza Solcer
  Thirza Solcer Company Manager
 • Gregor Hamilton
  Gregor Hamilton Composer & Musician
 • Ischa Stuart
  Ischa Stuart Kostuumontwerpster
 • Gerard van der Vlies
  Gerard van der Vlies Sound & Equipment

Wij werken voor…

Klantreacties

 • Wat een belevenis waren de TV-opnames voor Contessa van Renesse op ons vakantiepark. Onze medewerkers en gasten genoten volop en enkelen hebben zelfs gefigureerd. Ook de theateravonden waren een succes. We kijken uit naar een vervolg!

  Chantal van Gils
  Chantal van Gils Vakantiepark Schouwen
 • Namens het campagneteam en alle deelnemers op de WPP-boot en VIP’s bij het WPP-programma in Hotel Pulitzer dank ik Jerry Rijstenbil en Alan Bredenhorst hartelijk voor het meer dan uitstekende verzorgde evenement tijdens de Gay Pride 2013. We hebben vele positieve reacties ontvangen van onder andere KPN, Shell, UWV, IBM, Unilever en PWC!

  Marion Mulder
  Marion Mulder Voorzitter Workplace Pride Foundation
 • Tijdens ons Loenz Oetel Gala op 7 december 2013 voor de stichting Dream4kids gaven de Gospel Queens een spetterend gastoptreden. Deze feestelijke avond in Oetel en carnavalsfeer kreeg een fantastisch swingende soulwending door dit optreden. Wij danken de Gospel Queens voor hun muzikale bijdrage.

  Jeroen Zwartjes
  Jeroen Zwartjes Dream4kids
 • De Gospel Queens hebben tijdens het 2013 Benelux kerstevent in Chateau St. Gerlach een fantastische gospelact neergezet. Hallelujah zeg! Zij hebben onze gasten getrakteerd op een wervelende en zeer dynamische show waarbij ‘het dak eraf ging’. Collega’s waren zeer onder de indruk van hun performance. Het plezier spatte er vanaf. De Gospel Queens zijn onderscheidend en professioneel. Succes verzekerd!

  Marion Jongenelen
  Marion Jongenelen Smurfit Kappa
 • Wat een geweldig optreden verzorgden de Gospel Queens in de week voor kerst op Radio M Utrecht. Toen ze binnenkwamen in hun prachtige outfit zag ik alle hoofden op de redactie omdraaien! Een bijzondere uitstraling en ze hebben ‘strotjes als nachtegaaltjes’. Het publiek dat bij de radio-uitzending aanwezig was, vond het geweldig en wij ook. Opzwepende muziek en een wervelend optreden. Wij zien ze graag terug.

  Conny Kraaijeveld
  Conny Kraaijeveld Radio M Utrecht
 • SOULM3N is top! Zowel voor het opluisteren van een intieme huwelijksceremonie als voor het verzorgen van een spetterend avondfeest. Drie supermooie stemmen waar je heel graag naar luistert en een performance die er fantastisch uitziet, het plezier straalt er van af. Een echte aanrader!

  Loes Heijmans-Beek
  Loes Heijmans-Beek Fabuloes Weddings
NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!