Over ons

Fablefactory begon ooit als een tv- en theaterproductiebedrijf, opgericht in 1996 door Jerry Rijstenbil. De oorspronkelijke missie om mensen positief te beïnvloeden via entertainment, (met voorstellingen, acts en live shows) is de laatste jaren verschoven naar entertainment vanuit een meer maatschappelijk perspectief. 

Ons doel is om de jongere generatie te inspireren, te motiveren en te stimuleren, wat resulteert in unieke verhalen en projecten. We werken zelden alleen; we hebben nauwe samenwerkingen en partnerships met diverse bedrijven. Dit stelt ons in staat om te focussen op onze expertise en gezamenlijk aan onze gedeelde passies te werken.  
 
Onze ambitie is om samen waardevolle herinneringen te creëren die ons vergezellen op onze levensreis. 

Met Fablefactory focussen wij ons op maatschappelijke projecten met als doel mensen dichter bij elkaar te brengen en hun vaardigheden te verbeteren. Hiervoor werken we veelvuldig samen met andere bedrijven aan verschillende soorten projecten voor zowel de jongere- als de oudere generaties. Door middel van verhalen & entertainment met maatschappelijke thema’s als grondslag hoop ik mensen te raken en te motiveren om hun eigen grenzen te verleggen!
Jerry Rijstenbil | owner Fablefactory