Be Spiritual

Train je spirituele ‘spier’ en ervaar meer innerlijk bewust zijn. Hoe vaker je dit doet, hoe sterker je spirituele ‘spier’ wordt, hoe meer je bewustzijn groeit.

We stemmen telkens af op nieuwe meditaties, healings, activaties, channelings, verhalen, songs en Q&A waarbij je voor jouw persoonlijke vragen support krijgt van Spirit. De energie is aan het verhogen en jij bent aanwezig als een medespeler in het huidige ascensie proces. Positieve vibes! Ervaar hoog vibrerende energie, schoonheid, liefde en vrolijkheid.

Jeremi Rise: Als zanger, songwriter en storyteller van eigen en eeuwenoude verhalen, opgeleid door Hopi Grandmother Medicine Song, helpt Jeremi je om opnieuw verbinding te maken met ancient en forever spirit wisdom; de oude en eeuwige spirituele wijsheid.

Claudia Ten klei: Praat als medium rechtstreeks met beschermengelen, gidsen en dierbaren in de hemel. Ze gebruikt haar helderziende, helderhorende en heldervoelende gaves om berichten en begeleiding te channellen. Via haar stem transmit zij lichtcodes en energie om je ziel te bekrachtigen.

Met elkaar kunnen we de wereld veranderen. Want met Be Spiritual helpen we elkaar om onze gedachten en emoties te verheffen. Samen verhogen we onze frequentie… en wanneer er genoeg zielen meedoen, verandert de vibratie van jezelf, je omgeving en van de wereld op een positieve manier.