Talent

Popgroepen zoals UNITY, INFINITY en VICE VXRSA komen allemaal uit de talentenstal van Fablefactory. Het is belangrijk om de jeugd een kans te geven om hun dromen te volgen en Fablefactory speelt daar graag een grote rol bij. Fablefactory organiseert jaarlijks verschillende parades waar jongeren zich voor kunnen aanmelden om mee te helpen. Hierdoor doen ze nieuwe ervaringen op en leren zij hun eigen vaardigheden te verbeteren.

Infinity

In 2022 stond girlband Infinity in Ahoy in de finale van het Junior Songfestival. Daar kreeg de groep de smaak te pakken, want ze gooiden hoge ogen met het nummer never ever.

Lemay, Kayleigh en Larissa besloten om als trio verder te gaan en brachten het kerstnummer “als de eerste sneeuw valt “ uit. In juni 2023 bestormen ze de hitlijsten met het nummer ‘Dat ben jij’. De drie talenten zijn niet alleen op jonge leeftijd al goede zangeressen, hun dansmoves zijn ongeëvenaard! Moeiteloos hebben zij hun eigen half uur show gechoreografeerd en ingestudeerd. Ook blinken ze nu al uit omdat ze het publiek opzwepen, waardoor binnen mum van tijd iedereen staat te swingen. We gaan nog veel horen van deze drie ras entertainers. Infinity for ever!

Wilt u Infinity direct boeken ? Bel Line up events op 030-669 60 90 of stuur een email naar info@lineupevents.nl.

VICE VXRSA

Maak kennis met de nieuwe Nederlandse popsensatie VICE VXRSA. Deze Nederlandstalige band bestaat uit vier talentvolle hartenbrekers Ales (Alessandro Wempe), Leslie de Koning, Bram Houg en Maurice van Kersbergen.

De band heeft in de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan het merk VICE VXRSA (spreek uit: vice versa in het Engels). ‘Young, wild & free’ is het motto met een mindset for fun. Met het catchy ‘Dirty Talk’ en bijbehorende videoclip hopen ze de Nederlandse hitlijsten, festivals en poppodia te bestormen.

De boybandleden zijn al geruime tijd actief in de muziek. Ales scoorde hoog bij het Junior Songfestival met zijn eigen nummer ‘Una Chica Especial’, Bram en Maurice zijn bekend van ‘The Voice of Holland’ en Leslie won ‘So you think you can dance’.

Via de socials trakteert het viertal haar fans wekelijks met spraakmakende posts, ludieke challenges en akoestische liveoptredens waarmee ze VICE VXRSA op de kaart zetten.

Wilt u VICE VXRSA direct boeken ? Bel Line up events op 030-669 60 90 of stuur een email naar info@lineupevents.nl.

Unity

UNITY is een Nederlandse meidengroep bestaande uit Naomi Traa, Maud Noordam, Jayda Monteiro da Silva en Demi van den Bos. Op 26 september 2020 wonnen zij het Junior Songfestival. Daardoor mochten zij Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2020.

Na het Songfestival avontuur hebben de meiden niet stil gezeten. Ze hebben hun repertoire verder uitgebreid en zijn een spetterende verschijning op elk evenement. In September 2021 won UNITY de Tina Award in de categorie: Grootste Talent. Daarmee zijn ze een belofte voor de toekomst! 

Wilt u UNITY direct boeken ? Bel Line up events op 030-669 60 90 of stuur een email naar info@lineupevents.nl.