griezelbus-plus800x500

Boek De Griezelbus

Bekend van de kinderboeken van Paul van Loon

  1. De Griezelbus met Onnoval

Chauffeur Beentjes helpt de kinderen instappen. P. Onnoval, het hoofdpersonage uit de Griezelbus boeken, zingt het Griezelbus welkomstlied. Daarna vertelt hij verhalen uit het boek De Griezelbus 1, zoals bijvoorbeeld De Strop, De Stoel, De Taart en Kattengras. Vervolgens mag iedereen meedoen met de Griezelquiz. Er zijn drie opties: de Dolfje Weerwolfje quiz, de Griezelbus quiz en de Griezelquiz voor volwassenen. De gasten bepalen ter plekke welke quiz gespeeld wordt. Ieder team krijgt 12 schedeltjes die in te zetten zijn per vraag. De vragen worden gesteld door Paul van Loon via 7 monitoren in de bus. Je legt een schedeltje bij het juiste antwoord op het speelbord. Ken jij de verhalen van Paul van Loon? Ben jij goed in Nederlandse taal? Dan zou je zo maar eens deze quiz kunnen winnen en word je griezelkampioen. Durf jij in te stappen?

 

Binnen 4 uur speelt Onnoval diverse sets. Er is interactie met het publiek.

 

  1. De Griezelbus theatervoorstelling

 

Voor de Griezelbus wordt een heuse theatervoorstelling van 30 minuten gespeeld gebaseerd op het boek van Paul van Loon De Griezelbus 1. Vier acteurs spelen de spannendste verhalen zoals bijvoorbeeld: Het Schilderij, De Strop en De Taart. De verhalen worden gespeeld met Grumor. Volgens Paul van Loon is dit griezelige humor. Griezel mee met onder andere de volgende personages: Onnoval, Tante Dora, Kika en Chauffeur Beentjes.

Vervolgens mag iedereen meedoen met de Griezelquiz. Er zijn drie opties: de Dolfje Weerwolfje quiz, de Griezelbus quiz en de Griezelquiz voor volwassenen. De gasten bepalen ter plekke welke quiz gespeeld wordt. Ieder team krijgt 12 schedeltjes die in te zetten zijn per vraag. De vragen worden gesteld door Paul van Loon via 7 monitoren in de bus. Je legt een schedeltje bij het juiste antwoord op het speelbord. Ken jij de verhalen van Paul van Loon? Ben jij goed in Nederlandse taal? Dan zou je zo maar eens deze quiz kunnen winnen en word je griezelkampioen. Durf jij in te stappen?

 

Binnen 4 uur worden 2 voorstellingen gespeeld. Meerdere voorstellingen in overleg.

 

  1. De Griezelbus als decor

 

De Griezelbus is natuurlijk een plaatje om te zien! Elk festival of evenement zal hierdoor een extra dimensie krijgen. Uiteraard blijven de deuren van de bus gesloten tijdens het event. De bus is uitsluitend om naar te kijken en mee op de foto te gaan. Of toch niet…

Prijsopgave

Onze ervaring leert dat uiteindelijk vrijwel al ons entertainment op maat voor jouw evenement wordt gemaakt. De mogelijkheden zijn legio. Om je toch een idee te geven voor jouw budget, volgt hier een prijsindicatie (excl. BTW). De prijscategorieën in het rood zijn van toepassing.

  • < € 500
  • € 500 – € 1.000
  • € 1.000 – € 1.500
  • € 1.500 – € 3.000
  • € 3.000 – € 5.000
  • > € 5.000
NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!