1. Griezelbus-vertellingen door Onnoval

In de Griezelbus worden griezelverhalen verteld door schrijver Onnoval. Binnen in de bus is het donker. Toch kun je enkele voorwerpen zien, zoals bijvoorbeeld een strop, kattengras, een stoel en een taart. Elk voorwerp heeft een eigen verhaal. De kinderen in de bus mogen gezamenlijk beslissen over welk voorwerp een verhaal wordt verteld.

Eén van de passagiers heeft een akelig geheim. Durf jij in te stappen?

Chauffeur Beentjes helpt de kinderen instappen. Onnoval vertelt verhalen uit het boek Griezelbus 1. Binnen 3 uur speelt Onnoval diverse sets. Er kan aangegeven worden hoe lang de vertellingen dienen te duren. Indien er veel kinderen zijn kan er slechts 1 verhaal worden verteld, zijn er minder kinderen, dan mogen ze bijvoorbeeld 5 verhalen na elkaar horen. Er is interactie met het publiek.

griezelbus-plus800x500
griezelbus-volwassenen800x500

2. Griezelbus-vertellingen met scènes door diverse karakters uit De Griezelbus 1.

In de Griezelbus worden griezelverhalen verteld en gespeeld door karakters als schrijver Onnoval, tante Dora en Mevrouw van Toen. Binnen in de bus is het donker. Toch kun je enkele voorwerpen zien, zoals bijvoorbeeld een strop, kattengras, een stoel en een taart. Elk voorwerp heeft een eigen verhaal. De kinderen in de bus mogen gezamenlijk beslissen welk verhaal echt tot leven komt. Eén van de passagiers heeft een akelig geheim. Durf jij in te stappen?

Chauffeur Beentjes helpt de kinderen instappen. Onnoval brengt samen met zijn griezelige assistente verhalen tot leven. Zowel Onnoval en de assistente transformeren in diverse Griezelbus-personages uit het boek Griezelbus 1 en spelen scènes uit hetzelfde boek.
Binnen 3 uur spelen de acteurs diverse sets. Er kan aangegeven worden hoe lang de vertellingen dienen te duren. Indien er veel kinderen zijn kan er slechts 1 verhaal worden gespeeld, zijn er minder kinderen, dan mogen ze bijvoorbeeld 5 verhalen na elkaar horen. Er is interactie met het publiek.

3. Griezelbus als decor

De Griezelbus is natuurlijk een plaatje om te zien! Elk festival of evenement zal hierdoor een extra dimensie krijgen. Uiteraard blijven de deuren van de bus gesloten tijdens het event. De bus is uitsluitend om naar te kijken en mee op de foto te gaan. Of toch niet…

griezelbus-theater800x500
NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!