op_een_rij_3x_Maatwerk_Entertainment_341x205

Entertainment op maat

Live entertainment geeft een bijzonder accent aan elk evenement. Tijdens een intieme trouwceremonie, als een spetterend eind op een personeelsfeest, voor een jubilaris op de zaak, bij de lancering van een nieuw product, als theatrale presentatie op een seminar of op een verjaardag. Elke gelegenheid, zakelijk of privé, maak je tot een onvergetelijk feest met een dosis entertainment.

Heb je nog geen idee waarmee je jouw gasten op spraakmakende wijze kunt verrassen? Zoek je iets bijzonders op jouw feest of event en kun je het niet vinden? Een muzikale act, een theatrale presentator, een cabareteske toiletjuffrouw of iets voor kinderen? Iets hilarisch en over de top? Of juist intiem en klein? Interactief en met een persoonlijke touch?

Met onze creatieve expertise creëren wij voor jou de act, het script of een lied dat de kers wordt op de taart. Jouw wensen vertalen wij naar uniek entertainment dat jouw gasten niet snel gaan vergeten. Dus kom maar op met jouw speciale verzoeken!

Voorbeeld Brainwash Sprookjesbal

Voor ruim 1.500 genodigden organiseerden wij in opdracht van BrainWash een heus Sprookjesbal in het Efteling Theater in Kaatsheuvel. Een sprookjesachtige avond waar alle Brainwash-kappers in het zonnetje zijn gezet en werden bedankt voor hun bijdrage en (knip)prestaties. Om successen te vieren en het nieuwe jaar inspiratievol te starten.

op_een_rij_3x_Maatwerk_Lied_341x205

LiedKado

Is je beste vriend(in) binnenkort jarig? Wil je jouw collega in het zonnetje zetten? Of je moeder beterschap wensen? Ben je op zoek naar een origineel huwelijksaanzoek voor de vrouw van je dromen? Is je kind geslaagd voor het rijexamen? Verdient jouw coach een compliment? Wil je jouw liefde betuigen met Valentijn? Of gewoon iemand op ludieke wijze verrassen?

Geef als origineel geschenk eens een LiedKado. Dit is een zingend telegram of gezongen surprise verzorgd door een van onze entertainers in een verrassende en bijpassende outfit. Zo kun je kiezen uit een zingende krant, een stoere prins, een Spaanse schone, een stijlvolle showmaster, een zoete candy girl, een sprookjesprinses of je kiest een van de vele andere feestelijke personages.

Onze professionele artiesten zingen op elke locatie het favoriete lied (of meerdere) van het feestvarken voorzien van een op maat gemaakte, persoonlijke songtekst. En de portable geluidsversterking nemen wij mee. Stuur ons de persoonlijke details en wij gaan voor je aan de slag!

op_een_rij_3x_Maatwerk_compositie1_341x205

Compositie op maat

Voor een bijzondere gelegenheid wil je eens helemaal uitpakken met een speciaal gecomponeerd lied. Voor jou of over jou. Of je wilt een unieke song voor een (reclame) campagne. Een openingslied voor bijvoorbeeld een festival kan natuurlijk ook. Wij maken op basis van jouw input een passende songtekst, zingen deze in of voor en componeren de bijbehorende muziek.

Stuur ons een paar ‘key words’, een lievelingsgedicht of een persoons- of campagnebeschrijving en wij kunnen tekstueel uit de voeten. En schaven net zo lang totdat jij tevreden bent. Misschien heb je ook al een eigen melodie in gedachten. En denk je aan een bepaalde sfeer. Of heb je voorkeur voor een muziekgenre. Of kies je liever voor een bekende deun. Wij creëren altijd de juiste muzikale jas.

Jouw persoonlijke compositie op maat ontvang je op een CD, als MP3 (of ander audioformaat) of onze artiesten brengen het live op jouw evenement of feest ten gehore. Op basis van jouw wensen zorgen wij ervoor dat jouw lied muzikaal tot leven komt.

Voorbeeld voor Lekker Pûh!!!

Speciaal voor Ingrid Stieber’s organisatie Lekker Pûh!!! maakte Fablefactory het campagnelied en samen met I-Mor de bijbehorende video. Met Lekker Pûh!!! gaan kinderen en jongeren op een vrolijke en avontuurlijke manier naar een gezond gewicht.

NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!