Indianen in Amerika vertellen hun verhalen rond het kampvuur aan hun kinderen. De verhalen hebben een diepere betekenis, een bedoeling. Een leer voor de rest van je leven.

Jerry Rijstenbil, oprichter van Fablefactory, is uitgekozen door Amerikaanse indianen om hun eeuwenoude verhalen te vertellen en in een nieuw jasje te steken, zodat ze aansluiting vinden bij de kinderen en volwassenen in Nederland. De verhalen worden gezien als een medicijn voor vragen. Vragen over het leven, relaties, de wereld, opgroeien, doodgaan en de liefde. Je leert door te luisteren naar de verhalen. Je leert dat je onderdeel uitmaakt van de wereld waarin je een bijzondere plek inneemt met een bijzondere taak.

De verhalen zijn komisch, dramatisch, beeldend, herkenbaar en veelal een goed voorbeeld hoe we dit met vallen en opstaan leren. Deze verhalen worden toegepast tijdens storytelling, theatervoorstellingen en coaching. Zo draagt Jerry zijn missie uit: Door middel van verhalen het publiek raken, zodat het positieve inzichten krijgt die een leven lang kunnen blijven hangen.

NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!