Kerst Koor – Dickens Christmas Singers

Nieuw Kerst Koor bij Fablefactory

Dickens Christmas Singer
De koude winter komt er weer aan, dit betekent dat het ook weer tijd wordt voor de echte winterse gezelligheid! De Dickens Christmas Singers trekken hun warme jassen aan en zijn klaar om de straat op te gaan!

Ieder jaar vind je wel ergens een kerstkoor en kerststal, maar wanneer heb jij voor het laatst een echt Dickens koortje gezien?

Interactief
Het repertoire van deze Dickens formatie gaat van Oh Holy Night tot Last Christmas. Herkenbare liedjes voor alle leeftijden. Het publiek mag uit het ”Boek der Kerstliedjes” kiezen welk nummer ze toegezongen willen krijgen.

De Dickens Christmas Singers, staan garant voor een warm begin van de koude periode.

De Act
Dickens Christmas Singers bestaat uit twee dames en een heer. In dit vernieuwde Dickens kerstkoor zingen zij a capella drie-stemming de leukste kerstklassiekers die men kent.

De Dickens Christmas Singers hebben showtijden variërend van 15, 20, 25 of 30 minuten.  Natuurlijk is er ook de optie om een blok te herhalen of om een op maat gemaakte afspraak te maken wat betreft de wensen voor uw evenement.

Jouw Evenement 
Heb je speciale wensen om jouw evenement te laten slagen met de Dickens Christmas Singers? Laat het ons weten en dan zullen we samen met u kijken naar alle mogelijkheden. Fablefactory heeft in de loop der jaren geleerd dat niets onmogelijk is! Wilt u een leuk ontvangst bij de ingang? Of lijkt het u leuk om uw publiek te vermaken met een rondlopend koortje? Door de formatie van drie zangers en zangeressen, gebruikmakend van alleen hun stemmen, zijn de mogelijkheden oneindig.

Winkel centrum
Denkt u even mee aan de vroegere tijd, waarin de kerstkoortjes de straten van Londen overnamen rond de feestdagen. Het gevoel van warmte, vreugde en geluk op deze koude dagen, deed de harten van de mensen sneller kloppen. Dit kunt u ook creëren in uw winkelcentrum. De Dickens Christmas Singers staan perfect bij uw kerstboom, op het plein, kunnen rondlopen of doen wat u als wens heeft. Geef het shoppende publiek wat meer geluk en boek de Dickens Christmas Singers.

Boek de act

Heeft u interesse in de Dickens Christmas Singers? Of vragen voor uw evenement en dergelijke? Vraag uw offerte dan hier aan.

Showing 2 comments
 • Sophie Wilms
  Beantwoorden

  Beste,

  Voor de opnames van een nieuwe kinderserie, genaamd ‘Circus Noël’, zijn wij op zoek naar een koor van ongeveer 4 of 5 man dat kerstliedjes zingt op een plein in een stad. Dit is een kerstserie die eind dit jaar rond november/december wordt uitgezonden op Zapp. Het gaat over een circus waarin de directeur graag wil dat zijn zoon de hoofdact wordt van een nieuwe kerstshow. Zijn zoon heeft echter hoogtevrees maar durft dit niet tegen zijn vader te zeggen, waardoor er erg veel druk op hem komt te liggen. De directeur neemt ondertussen een nieuwe stalknecht aan, zonder te weten dat deze jongen en zijn moeder illegaal in het land verblijven. De stalknecht en de zoon van de circusdirecteur raken bevriend en gaan elkaar helpen. Daarnaast zijn er ook allerlei circusartiesten met verschillende acts die bij het circus horen en die samen een echte circusfamilie vormen.

  Wij zijn momenteel nog druk bezig met de planning maar vooralsnog staat de draaidag waarop het koor nodig is gepland op 17 maart. Een locatie hebben wij op dit moment ook nog niet maar dit zal in de omgeving van Amsterdam zijn.

  Kunt u mij wat informatie geven over de eventuele mogelijkheden van het inhuren van het koor en de bijbehorende kosten?

  Met vriendelijke groet,

  Sophie Wilms | Productie Coördinator Circus Noël
  +31 630977692

  Phanta Basta!
  Gijsbrecht van Aemstelstraat 16-18
  1091 TC AMSTERDAM
  The Netherlands

  sophie.wilms@phantabasta.com
  http://www.phantabasta.com

 • sjanelboer
  Beantwoorden

  wil graag weten of jullie kunnen komen op 20 december en hoe duur het

Geef een reactie

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!