Starz, tijd voor een feestje!

De meidengroep Starz bestaat uit de drie feeën Glitter, Magic en Glowy. Ze zingen vrolijke, fantasierijke, hoogwaardig geproduceerde kinderliedjes in het genre fairy-pop. Starz richt zich op kinderen tussen vier en zes jaar, maar is ook leuk voor jongere broertjes en zusjes.

In een betoverende 30 minuten durende show neemt Starz samen met de kinderen een kijkje in Sterrenland. In de show, vol met liedjes en dansjes die kinderen goed mee kunnen doen, moeten Starz en de kinderen een probleem oplossen: De vlaggetjes zijn kwijt!
Starz is speciaal voor de kinderen naar de aarde gekomen en had vlaggetjes meegenomen, maar hun gemene tegenstander Tunus heeft die verstopt!
Gaat het de kinderen lukken om de vlaggetjes te vinden? Laat ze mee springen, dansen en zingen op de muziek van Starz, geproduceerd door SoundWise.

Boek nu Starz

 • Fairy-Pop voor zowel jongens als meisjes!
 • Laat je betoveren door drie feeën
 • Nieuwe hits, swingend voor jong en oud!
 • Interactief dansen, springen en zingen!

Video

Extra informatie

Glitter, Magic en Glowy zijn drie lieve toverfeeën. Samen zijn ze Starz en zorgen ze voor de sterren in Sterrenland. Alle drie hebben ze hun eigen unieke toverkracht. De knappe Glitter heeft een parfumfles waaruit glitter komt waarmee ze alles mooier kan toveren. De zorgzame Magic kan met haar sterrenstaf allerlei handige spulletjes toveren. En de stoere Glowy heeft een sterrenbal, waaruit een hele krachtige lichtstraal komt waarmee ze dingen kan tegenhouden of verplaatsen.

Ze wonen op de Toverster. Als er een ster in nood is, verschijnt De Sterrenkoningin in de zonnebloem naast hun sterrenhuisje om ze te waarschuwen. Dan springen de feetjes van Starz meteen op hun wolk en vliegen er snel naar toe. De slechte Elventovenaar Tunus is jaloers op Starz en wil hun toverkrachten afpakken. Tunus houdt niet van gezelligheid. Samen met zijn onhandige hulpjes Yummy en Dummy probeert hij Starz in de val te lokken, maar als de feetjes van Starz goed samenwerken kunnen ze Tunus en zijn hulpjes wel aan.

Starz is een ong. 30 minuten durende tape-act, die altijd versterkt wordt uitgevoerd. Hiervoor nemen wij altijd onze partner Limmerick mee.

Starz is een ong. 30 minuten durende tape-act, die altijd versterkt wordt uitgevoerd. Hiervoor nemen wij altijd onze partner Limmerick mee.

Prijsindicatie

Onze ervaring leert dat uiteindelijk al ons entertainment op maat voor jouw evenement kan worden gemaakt. De mogelijkheden zijn legio. Om je toch een idee te geven voor jouw budget, volgt hier een prijsindicatie (excl. BTW). De prijscategorieën in het rood zijn van toepassing.

 • < € 500
 • € 500 – € 1.000
 • € 1.000 – € 2.000
 • € 2.000 – € 2.500
 • € 2.500 – € 3.000
 • € 3.000 – € 5.000
 • > € 5.000
NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt