SOULM3N @ EdelWise Amsterdam 2014
SOULM3N @ Afterparty Dreamgirls 2014
SOULM3N @ Afterparty Dreamgirls 2014

Boek nu Soulm3n

 • Drie entertainers met internationale allure
 • R&B, Motown, Soul en Club House classics
 • Swingende showstopper

Over

Michael Jackson (& The Jackson 5), Stevie Wonder, The Four Tops, Marvin Gaye en The Temptations. Zomaar een greep uit de vele grote sterren die het beroemde Amerikaanse platenlabel Motown voortbracht.

Aan de rijke soultraditie van deze prachtartiesten kunnen we nu de jongens van Soulm3n toevoegen, een toptrio van eigen bodem, bestaande uit drie stoere entertainers van internationale klasse.

Met hun sterke vocale capaciteiten, strakke dansmoves en sexy voorkomen, zijn de jongens een lust voor zowel oor als oog en laten zij de harten van alle vrouwen (en menig man) sneller kloppen.

Soulm3n staat garant voor een energieke soulshow vol dance classics, funky house en groovy hits.

De groep bestaat standaard uit drie vocalisten. Omdat elk van de groepsleden ook op andere terreinen binnen de showbizz werkzaam is (in bijvoorbeeld musicals), kan de samenstelling van de groep soms variëren. Er zijn in totaal zes Soulm3n zangers, waarvan er drie per optreden acte de présence geven.

Het oeuvre van Soulm3n bevat legendarische songs uit meerdere decennia en is daardoor zeer geschikt voor een breed publiek binnen elke leeftijdscategorie.

Een greep uit de medleys die op hun repertoire prijken:

 • Disco (met hits van o.a. The Tramps, Earth Wind & Fire, KC and the Sunshine Band en Kool & the Gang)
 • Happy (met hits van o.a. Pharell, Bruno Mars en Robin Thicke)
 • Soul (met hits van o.a. James Brown, Sam & Dave en Jacky Wilson)
 • Club House (met hits van o.a. Black Eyed Peas, Justin Timberlake, Taio Cruz, John Legend en Usher)
 • Motown (met hits van o.a. The Four Tops, The Jackson 5 en The Temptations)
 • Caribbean Party (met hits van o.a. Juan Luis Guerra, Elvis Crespo en Kasav)
 • Nineties Best (met hits van o.a. SNAP!, Blackbox, Seal, Soul II Soul en Haddaway)

De orkestbanden van Soulm3n zijn ingespeeld door bekende Nederlandse topmuzikanten.

Een optreden met een echte live-band behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en datzelfde geldt voor een akoestische set.

Video

Soulshow

Don't Turn It Down

Biografieën

David Gonçalves

In 2003 stond David in de finale van het eerste seizoen Idols, Nederlands grootste talentenshow. Na zijn Idols-avontuur werkte David onder anderen samen met DJ Isis en House-duo Chocolate Puma. De samenwerking met de laatsten resulteerde in de wereldhit ‘Always & Forever’. Ze scoorden met dit Dance- & R&B-nummer een Top 3 hit in de Dance Charts in Engeland.

Tien jaar later probeerde David het opnieuw in een talentenshow. Dit keer bij het derde seizoen van The Voice of Holland waar hij het onder leiding van Roel van Velzen tot de liveshows schopte. Ook in de theaterwereld is David een veelgevraagd zanger, danser en acteur. Hij speelde in producties als The Soul Of Motown 1, Soulbrothers, Jeans 19, My Name Is Michael In Concert en hoofdrollen in de musicals Daddy Cool, Dreamgirls en The Lion King.

Geïnspireerd door de soulmuziek van grote helden als Donny Hathaway en Stevie Wonder en met zijn wereldwijde podiumervaring ontwikkelde de extravagante David zich tot de erkende soulzanger die hij nu is.

Clayton Peroti

De muzikale carrière van Clayton Peroti leidde hem naar podia in binnen- en buitenland. Als leadzanger van onder andere de Kasimex House Band tourde Clayton door Suriname, Frans-Guyana en Nederland. Hij trad op tijdens Disco Mania (2009) en Motown Mania (2008) op Curaçao en was lid van het Rotterdamse gospeltrio G-Roots.

Mooie rollen speelde hij in musicals als Notre Dame de Paris (in Gent en Antwerpen), The Lion King en Tarzan. Voor deze laatste musical ontving Clayton voor zijn rol als de gorilla Tark de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical Productie. In 2014 kroop Clayton in de rol van James ‘Thunder’ Early in de musical Dreamgirls.

Een greep uit de vele andere producties waarin Clayton Peroti was te zien en te horen: De Eenheid Is Kracht Awardshow, het Crème De La Crème Festival, Lee Towers Harbour Lights, Miss Suriname, Star Nights in The Stage (in Antwerpen) en Jörgen Raymanns eerste theaterprogramma. 

Omri Tindal

De geboren en getogen Rotterdammer Omri Tindal (25 januari 1986) startte zijn muzikale loopbaan als lid van de close-harmony groep Delighted, waarvan hij vijf jaar deel uitmaakte. Tijdens deze periode trad hij ook op met de internationaal vermaarde singer-songwriter Bilal en werkte met topproducer Giorgio Tuinfort.

Daarna sloot hij zich aan bij de theaterproductie ‘Soul Brothers’, waarmee hij op vele grote podia stond en op tv verscheen.

Met zijn bijzondere haardracht als karakteristiek herkenningspunt bleek Omri tevens een gewild fotomodel.

In 2012 volgde deelname aan ‘The Voice’. Hij zette zichzelf daarmee voorgoed op de kaart en speelde sindsdien in meerdere theaterproducties zoals bijvoorbeeld ‘Dreamgirls’.

Zijn rol als Petrus in het jaarlijkse tv-evenement ‘The Passion’ bracht hem in 2017 veel lovende recensies en tv-optredens.

Jorginho Paunussa

De in 1981 te Zeist geboren Jorginho was van jongs af aan al bezig met muziek. Hij studeerde weliswaar Reclame Vormgeving en was werkzaam als etaleur, maar het duurde niet lang of hij stortte zich fulltime op de muziek.

Hij genoot een opleiding aan de Lion King Academy  en

speelde aansluitend in de theaterproducties Jeans 21 en The Soul of Motown  II, III én IV.

Daarnaast werkte hij als backing vocalist voor onder meer Leona Phillipo, Linda Wagenmakers, Pearl Josefzoon en Wouter Hamel en zong tevens in de formaties Timeless (Spaanse tour), Miracle City Singers en Gospel Flavor.

De super creatieve Jorginho is ook werkzaam als singer-songwriter. Geïnspireerd door Stevie Wonder, Michael Jackson en Marvin Gaye, schrijft hij zijn eigen materiaal.

Met zijn prachtige tenorstem weet hij als geen ander het publiek recht in het hart te raken.

Nigel Brown

Nigel werd geboren op Aruba, maar verhuisde toen hij anderhalf was naar Nederland. Van kleins af aan was muziek zijn pure passie. Nadat hij als tiener een demo-cd had opgenomen, begon het muzikale balletje te rollen. Hij werd lid van het ‘black gospel choir’ Inside Out, waarmee hij veelvuldig optrad en dat regelmatig te zien was in verschillende tv-uitzendingen.

Nigel deed mee aan zowel ‘Idols’ als ‘The Voice’ en schopte het in beide programma’s tot de kwartfinale. Tevens was hij te zien in de 2014-editie van het tv-evenement ‘The Passion’.

Behalve als solist, studiozanger en backing vocalist, verdiende Nigel ook zijn sporen binnen de theaterwereld.

In 2011 stond hij in ‘R & B 90’s Live’, daarna volgde meerdere seizoenen de theatershow ‘Jeans’ (2012-2016) en vanaf 2017 speelde hij in het Circustheater in de musical ‘The Lion King’.

Rojay Griffith

Rojay startte zijn professionele muzikale carrière eind jaren ’90 in de succesvolle R & B-jongensgroep DeAnté.

Aanvankelijk trad deze formatie op onder de naam Embrace en scoorde in die hoedanigheid een hit in Duitsland met de single ‘Crazy for you’. Nadat van platenmaatschappij was gewisseld, werd gekozen voor DeAnté en nam de groep deel aan het Nationaal Songfestival (1999). Hun liedje ‘We don’t live too long’ werd tweede (achter Marlayne), maar het nummer werd vervolgens wel een dikke top 40-hit. Na nog twee singles, een album, een kersthit en een award voor beste Nederlandse R & B-act, ging DeAnté uiteen.

Rojay startte een nieuwe band, Supreme Royalties, waarmee één single werd uitgebracht. Hij werkte aansluitend met grote namen als Will Campbell, Paul Stewart, the Co-Stars en Demetrious Spencer. Zijn eerste solosingle heette ‘Knocked out’.

Prijsindicatie

Onze ervaring leert dat uiteindelijk vrijwel al ons entertainment op maat voor jouw evenement wordt gemaakt. De mogelijkheden zijn legio. Om je toch een idee te geven voor jouw budget, volgt hier een prijsindicatie (excl. BTW). De prijscategorieën in het rood zijn van toepassing.

 • < € 500
 • € 500 – € 1.000
 • € 1.000 – € 1.500
 • € 1.500 – € 2.000
 • € 2.000 – € 2.500
 • € 2.500 – € 3.000
 • € 3.000 – € 5.000
 • > € 5.000
NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt