Fablefactory | Gospel Queens op TV bij Omroep Max

Boek nu Gospel Queens

  • Drie swingende en bezielde zangeressen
  • Goddelijk en soulful accent op elk feest
  • Gospel classics en eigen hit Oh Holy Night
  • Speciale verzoeken altijd mogelijk

 

Over

De Gospel Queens is een swingende zangformatie van internationale allure. Sister Sally, Miss T en Sister Veronica zingen gospel classics en soulvolle songs. Op hun repertoire prijken wereldberoemde liedjes als Oh Happy Day, Go Like Elijah, Hallelujah, Let the sun shine in, Keep on rising, Always there, Shine on me en Mesmerized. En vergeet hun eigen singles Gonna Build A Mountain en Oh Holy Night niet.

 

Met je voetjes van de vloer of genietend vanuit je luie stoel; met hun tomeloze energie, kostelijke humor en volle zangkwaliteiten maken de Queens van elk bedrijfs- en personeelsfeest, jubileum, seminar, huwelijk, festival, opening, conferentie, verjaardag en kerkdienst een ware happening. Van een kortdurend evenement tot een avondvullend programma, de Gospel Queens zorgen altijd voor een sfeervol en onvergetelijk programma. Persoonlijke noten verwerken zij met souplesse in het optreden. Graag zelfs.

De Gospel Queens is een prachtig gospelensemble voor een bezielde uitsmijter op elke party!

Extra informatie

Van een kortdurend evenement tot een avondvullend programma… voor drie liedjes, zes, twaalf of meer… de Gospel Queens zorgen altijd voor een sfeervol programma passend bij jouw evenement of feest. De groep heeft een vaste bezetting van drie dames. Dit ensemble kan onder de naam Gospel Queens & Friends eventueel worden uitgebreid tot zes vocalisten.

Voor de ultieme beleving van de Gospel Queens kan het optreden worden aangevuld met sfeerbeelden en animaties op een videoscherm. En songteksten natuurlijk, zodat iedereen uit volle borst kan meezingen. Om de act met een feestelijke knaller af te sluiten zetten wij ons kabuki-kanon in. Streamers, confetti en/of serpentines in zilver en paars (of een kleur naar keuze) geven de indruk van een vuurwerkspektakel!

Er wordt altijd versterkt gezongen. Bij optredens van de Gospel Queens komt onze vaste geluidstechnicus van partner Limmerick mee. Wij regelen de benodigde geluidsset. Geef bij een aanvraag een indicatie van het te verwachten aantal genodigden en informatie over de locatie. Is er een geluidsinstallatie aanwezig die voldoet aan onze wensen, dan kunnen we ter plaatse ‘inprikken’. Voor deze act is een technische rider beschikbaar.

Beschikbaarheid

Indien de Gospel Queens beschikbaar zijn, kun je vrijblijvend een optie plaatsen op een datum naar keuze. Je hebt tot anderhalve maand van tevoren de gelegenheid om met jouw interne of externe opdrachtgever, feestcommissie, partner, vriend(in) of collega te overleggen of je de geplaatste optie om wilt zetten in een definitieve boeking. De Gospel Queens blijven gedurende deze optieperiode voor jouw feest of evenement beschikbaar.

Leuke tip!

Wil je ervoor zorgen dat jouw bruiloft onvergetelijk wordt? Ga dan eens in gesprek met Callista!

Video

Prijsindicatie

Onze ervaring leert dat uiteindelijk vrijwel al ons entertainment op maat voor jouw evenement wordt gemaakt. De mogelijkheden zijn legio. Om je toch een idee te geven voor jouw budget, volgt hier een prijsindicatie (excl. BTW). De prijscategorieën in het rood zijn van toepassing.

  • < € 500
  • € 500 – € 1.000
  • € 1.000 – € 1.500
  • € 1.500 – € 3.000
  • € 3.000 – € 5.000
  • > € 5.000
NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt