Over

De Lelijke Stiefzussen zijn socialites van het kaliber Paris Hilton en Kim Kardashian. Met hun celebritystatus zijn zij een hilarische aanvulling op elk (sprookjes)feest. Roddeltantes tot op het bot. Een beetje ordinair en knotsgek. Zingend, goedgebekt en entertainend. De Lelijke Stiefzussen chit-chatten er vrolijk op los en zijn zeker niet voor de poes.

Deze over-the-top ladies ontvangen je gasten bij de deur. Als vriendelijke doorbitches stellen ze mensen op hun gemak, wijzen ze de weg en krijgen zo de eerste (bedrijfs)nieuwtjes al te horen. Tijdens het diner, in een pauze en bij de borrel voor én na, verzorgen zij continue interactie aan tafel. Ze delen hebbedingetjes uit, spelen ondeugende spelletjes en praten iedereen bij over de laatste (zakelijke) weetjes. En hoe!

Naast hun taken als pittige hosts, treden De Lelijke Stiefzussen natuurlijk ook op. Ze zingen meerstemmig bekende hits als I’m Coming Out (Diana Ross), If I Where A Boy (Beyoncé), Girls Just Want To Have Fun (Cyndi Lauper), We Found Love (Rihanna), Don’t Cha (Pussycat Dolls), Single Ladies (Beyoncé), I’m Sexy And I Know It (LMFAO), Gangnam Style (Psy) en Hangover (Taio Cruz). Met choreografietjes die het publiek gezellig mee kan doen. Of zelfs een heuse flashmob waarvoor wij een filmpje maken. Dit stuur je voorafgaand aan het evenement of feest aan je genodigden om in te studeren. Voorpret is gegarandeerd!

Met uitbundige en kleurrijke kostuums vermaken deze kolderieke twee iedereen met groot gemak. Geen avond is compleet als De Lelijke Stiefzussen niet zijn geweest!

Extra informatie

De Lelijke Stiefzussen zijn inzetbaar op elk feest en evenement, zakelijk of particulier. Zet ze vooral in als zangact tussendoor en voor 1-op-1-entertainment in de zaal. De flashmob (en bijbehorend filmpje om bij jouw uitnodiging te versturen) is optioneel.

Er wordt altijd versterkt gezongen. Voor de interactie bij de deur en aan tafel is uiteraard geen geluidsversterking nodig. Bij optredens van De Lelijke Stiefzussen waar gezongen wordt, komt onze vaste geluidstechnicus van partner Limmerick mee. Wij regelen de benodigde geluidsset. Geef bij een aanvraag een indicatie van het te verwachten aantal genodigden en informatie over de locatie. Is er een geluidsinstallatie aanwezig die voldoet aan onze wensen, dan kunnen we ter plaatse ‘inprikken’.

Beschikbaarheid

Als De Lelijke Stiefzussen beschikbaar zijn, kun je vrijblijvend een optie plaatsen op een datum naar keuze. Je hebt daarna 10 dagen de gelegenheid om met jouw interne of externe opdrachtgever, feestcommissie, partner, vriend(in) of collega te overleggen of je de geplaatste optie om wilt zetten in een definitieve boeking. De Lelijke Stiefzussen blijven gedurende deze optieperiode voor jouw feest of evenement beschikbaar.

Boek De Lelijke Stiefzussen

 • Socialites à la Paris Hilton en Kim Kardashian
 • Goedgebekte entertainers met (wan)smaak
 • Kolderieke hosts met haar op de tanden
 • Zang, dans en 1-op-1-entertainment
 • Zijn absoluut niet voor de poes!

 

Prijsindicatie

Onze ervaring leert dat uiteindelijk vrijwel al ons entertainment op maat voor jouw evenement wordt gemaakt. De mogelijkheden zijn legio. Om je toch een idee te geven voor jouw budget, volgt hier een prijsindicatie (excl. BTW). De prijscategorieën in het rood zijn van toepassing.

 • < € 500 
 • € 500 – € 1.000
 • € 1.000 – € 1.500
 • € 1.500 – € 2.000
 • € 2.000 – € 2.500
 • € 2.500 – € 3.000
 • € 3.000 – € 5.000
 • > € 5.000
NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!